Frågor och svar

Här hittar du de vanligaste frågorna. Om du inte hittar svaret här är du välkommen att kontakta oss.

Köp av evenemang

Du kan betala med bankkort. Inga andra betalningsmöjligheter finns.

Det kan bero på att sista anmälningsdag till evenemanget har passerat. Sista anmälningsdagen framgår på beskrivning av evenemanget. Om sista dagen har passerat men evenemanget ligger kvar i katalogen kan du kontakt oss på support@seniorlyx.se och få besked där om det går att köpa biljetter.

När vi sätter samman våra evenemang behöver våra leverantörer få besked om evenemanget blir av och om hur många personer det kommer. Därför behöver vi kunna ge dem besked i tid så att de får möjlighet till att förbereda allt på bästa sätt för dig.
På bokade biljetter finns det ingen returrätt. Gällande lag föreskriver en general ångerrätt, men ångerrätten gäller inte vid köp av kulturevenemang, idrottsevenemang eller någon annan liknande fritidsaktivitet, servering, catering eller någon annan liknande tjänst om näringsidkaren ska tillhandahålla tjänsten på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod. Därför gäller ångerrätten inte för biljetter som du köper via vår Plattform. Du kan läsa mer utförligt om detta i våra allmänna villkor.
Skulle ett evenemang bli inställt av SeniorLyx (till exempel om det finns för få anmälda) kommer vi att meddela dig via mail detta senast dagen efter sista anmälningsdagen. I sådant fall får du självklart tillbaka dina pengar. Samma belopp som du betalade för din(a) biljett(er) återbetalas till det bankkort som du gjorde din betalning med. Om du har betalat med presentkort återförs samma värde som du hade använt till presentkortet.
Dina biljetter kan överlåtas. En köpt biljett kan dock enbart användas en gång, därefter blir den ogiltig.
Vi är rädda om dig som kund och vi är rädda om våra leverantörer. Därför har vi ålagt våra samarbetspartners att vid varje enskilt evenemang säkerställa att de gällande rekommendationer och föreskrifter efterlevs vid evenemang som genomförs åt SeniorLyx kunder. Det gäller antalet närvarande i samma lokal, att hålla avstånd samt att tillse att hygienkraven efterlevs.

Presentkort

Presentkortet är en värdehandling som kan användas som betalning hos SeniorLyx vid köp av biljett till våra evenemang. Dess värde som finns markerat på presentkoret tillsammans med en värdekod. Vid betalning i kassan ska du ange denna kod och presentkortets värde kommer att dras av från slutsumman. Skulle biljetternas värde understiga ditt presentkorts värde kan du använda återstående medel vid framtida köp.

Presentkort kan köpas i vår katalog. Betalning görs med bankkort.

När du betalar för ditt presentkort skickas det direkt en e-post till den e-postadress som du har angivit, förutsatt att du inte angett ett annat datum för leverans. Om du inte har fått detta mail kan det bero på att mailet har fastnat bland skräpmailen.
Det kan också bero på att du har angett fel e-postadress. Om du har angett fel e-postadress behöver du kontakta oss på support@seniorlyx.se.
Att mailet inte har kommit kan också bero på att du har angett ett datum för när du önskar få presentkortet sänt. Om du fyller i ett datum i detta fält skickas presentkortet först då till den angivna e-postadressen.

Ett presentkort gäller i ett år från köpsdatumet

Övrigt

Skulle du vara missnöjd med ett evenemang som du deltog i vill vi veta det! Efter varje genomfört evenemang ombeds deltagarna att ge omdöme om evenemangen, där får du möjlighet att ge betyg. Om du har ett särskilt klagomål på något som inte fungerade ber vi dig att snarast möjligt framföra detta till oss på adressen support@seniorlyx.se  Vi lovar att genast följa upp ditt ärenden och meddela detta till berörd leverantör för att vidta nödvändiga åtgärder.

Vi behöver din e-postadress och i visa fall även ditt telefonnummer för att kunna skicka bekräftelse och biljett till dig samt för att kunna informera dig vid eventuella ändringar. I vår integritetspolicy framgår det i vilka syften vi kan komma att använda dina uppgifter och även vilka rättigheter du har.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa oss att ge dig den bästa upplevelsen när du besöker. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår cookiepolicy.