Press

Presskontakt:

Teodora Heim

Telefon: 073-3976304

E-mail: teodora@seniorlyx.se

 

Pressmeddelande:

SeniorLyx har öppnat sin hemsida där de erbjuder annorlunda, sociala och lyxiga evenemang i Malmö. Målgruppen är aktiva seniorer (55+) som är nyfikna och vill ha lite lyx i vardagen.


Seniorers behov för underhållning har blivit mer synligt under Corona-pandemin. Många upplever att tidigare självklara möjligheter som att spontant gå på bio eller umgås med vänner har försvunnit eller försvårats. SeniorLyx erbjuder alternativ som inkluderar även möjlighet till att träffa nya människor och att prova på något man kanske inte har tänkt på själv. Fantasifullt och roligare än en tevekväll.

Vad sägs om mingel hos konsthantverkskooperativet Formargruppen eller en tesmakning? Evenemangen täcker flera intresseområden såsom konst, smaker, dans och historia. Även de med sug efter mer party kan finna något – varför inte en alternativ Nobelfest med egna priser?

Corona-pandemin har påverkat många i underhållningsindustrin, men SeniorLyx trotsar motgångarna. Självklart leder pandemin till att vi behöver tänka på ett annorlunda sätt. Men att respektera rekommendationerna och allas hälsa behöver inte leda till att saker är omöjliga att arrangera. Tvärt om, SeniorLyx ser att samarbete med och mellan olika aktörer leder till att alla främjas, inte minst seniorerna som får ett bredare utbud av underhållande evenemang. 

Idén till SeniorLyx är något som det svensk-danska paret som står bakom konceptet har haft länge. Drömmen att ge sig in i underhållningsbranschen blev ändå en kulturkrock mot konsultbranschen där de båda känner sig hemma. ”Det har varit en utmaning att hitta vägarna in. Men vi har valt att se det som en upptäcktsresa som ger oss möjlighet att träffa så många engagerade och hårt arbetande entreprenörer” säger ägarna. 

Ni kan hitta SeniorLyx hemsida på seniorlyx.se. För frågor vänligen kontakta Teodora Heim (teodora@seniorlyx.se, 0733976304)


SeniorLyx – vardagslyx för aktiva seniorer. 
SeniorLyx ägs av Paradisum AB (Turning Torso, 21115 Malmö) 
seniorlyx.se
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa oss att ge dig den bästa upplevelsen när du besöker. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår cookiepolicy.